Η FleetSimple είναι η πρώτη εταιρεία διαχείρισης στόλου οχημάτων και συστημάτων δορυφορικού εντοπισμού στην Ελλάδα, η οποία φέρνει την υπηρεσία του κέντρου λήψης σημάτων στα αυτοκίνητα και τις μοτοσυκλέτες των ιδιωτών! Πλέον, ο κάθε ένας από εμάς, μπορεί να απολαμβάνει τις υπηρεσίες ενός αξιόπιστου κέντρου λήψης σημάτων, αφήνοντας την επικοινωνία και τον χειρισμό για κάθε συμβάν στα χέρια έμπειρου προσωπικού.

Σε κάθε συμβάν, οι χειριστές του κέντρου είναι σε θέση να γνωρίζουν:

  • Ποια ακριβώς ειδοποίηση έχει ενεργοποιηθεί
  • Ποια είναι η ακριβής θέση του αυτοκινήτου ή της μοτοσυκλέτας σας τη στιγμή που παραλήφθηκε η ειδοποίηση
  • Τα τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης (περισσότερα από ένα) τα οποία θα χρησιμοποιήσουν άμεσα για να εξετάσουν περαιτέρω το συμβάν

Διαθέσιμες Υπηρεσίες

Σε περίπτωση που κάποιος κινήσει το όχημά σας με σβηστό κινητήρα μακριά από τη θέση στάθμευσης, θα ενεργοποιηθεί η ειδοποίηση ρυμούλκησης.

Με έναν πολύ εξελιγμένο αλγόριθμο, η συσκευή μετράει συνεχώς το σήμα του GSM και σε περίπτωση που αυτό ελαττωθεί απότομα, θα ενημερώσει για πιθανότητα παρεμβολής σήματος.

Μία από τις πιο πιθανές κινήσεις που θα κάνει ένας επίδοξος ληστής, θα είναι να αποσυνδέσει τους πόλους της μπαταρίας του οχήματος για να μη λειτουργούν τα συστήματα ασφαλείας. Η συσκευή δορυφορικού εντοπισμού όμως διαθέτει εσωτερική μπαταρία και θα ενημερώσει άμεσα για τη διακοπή της τροφοδοσίας του οχήματος.

Ιδιαίτερα σημαντική ειδοποίηση, αφού αντιλαμβάνεται την προσπάθεια ανύψωσης του οχήματος (πχ από γερανό) και ενημερώνει άμεσα. Η υπηρεσία αυτή είναι ιδιαίτερα χρήσιμη και για τις μοτοσυκλέτες, αφού αντιλαμβάνεται την αλλαγή κλίσης τους. Αν λοιπόν κάποιος δοκιμάσει να μετακινήσει την παρκαρισμένη μοτοσυκλέτα σας, η συσκευή θα ενεργοποιηθεί και θα στείλει το μήνυμα στο κέντρο λήψης.

Αφορά την περίπτωση που θα χτυπήσει ο συναγερμός του οχήματός σας. Από τη στιγμή που ο συναγερμός είναι συμβατός με το δορυφορικό σύστημα εντοπισμού της FleetSimple, μπορεί να γίνει ενοποίηση των δύο συστημάτων και να περαστεί ο έλεγχος στο κέντρο λήψης σημάτων.

Η υπηρεσία αυτή μας δίνει τη δυνατότητα να ειδοποιούμαστε κάθε φορά που κάποιος μη εξουσιοδοτημένος χρήστης, βάλει μπρος και πάρει το όχημά μας τις ώρες που αυτό θα έπρεπε να είναι ακίνητο σε περιοχή που ορίζουμε εμείς (για παράδειγμα βραδινές ώρες στην πυλωτή του σπιτιού μας).

Παρέχει τη δυνατότητα στο χρήστη να ενημερωθεί άμεσα αν το όχημά του κινηθεί εκτός μιας μεγάλης γεωγραφικής περιοχής (πχ εκτός Αττικής ή εκτός Ελλάδας).

Σε περίπτωση κινδύνου ή έκτακτης ανάγκης, το πάτημα του κουμπιού πανικού ενεργοποιεί αυτόματα την ειδοποίηση προς το κέντρο λήψης σημάτων. Ο έμπειρος χειριστής, αφού καλέσει τα άτομα που έχουν δηλωθεί προς επικοινωνία, θα αξιολογήσει την κατάσταση και θα προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες.

Τηλεματική & έξυπνη διαχείριση στόλου

Το Blog μας

Ενημερωθείτε για τις πιο πρόσφατες εξελίξεις και μείνετε μπροστά στον ανταγωνισμό με την βοήθεια των αναλυτικών μας άρθρων και εμπειρικών κριτικών

Έχετε απορίες;

Συχνές Ερωτήσεις

Βρείτε απαντήσεις σε διάφορα ερωτήματα που αφορούν σε προιόντα και υπηρεσίες μας!

Στο σύνολό τους, οι παραπάνω ειδοποιήσεις είναι χρήσιμες και μπορούν να ωφελήσουν όχι μόνο μεμονωμένα άτομα που χρειάζονται άμεσα βοήθεια, αλλά σχεδόν κάθε επιχείρηση με στόλο οχημάτων που θέλει να προστατέψει το εμπόρευμα και τους οδηγούς του. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με παροχές για επαγγελματικούς στόλους, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό μας κέντρο.

Το κέντρο λήψεως σημάτων της εταιρείας μας παρέχεται σε συνεργασία με τη G4S Telematix και διαθέτει όλες τις απαραίτητες άδειες από τους κρατικούς φορείς για τη λειτουργία του.