Συχνές Ερωτήσεις

Συχνές Ερωτήσεις

Συχνές Ερωτήσεις2023-09-26T11:17:27+03:00

Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Εδώ θα βρείτε απαντήσεις σε διάφορα ερωτήματα που αφορούν σε προιόντα και υπηρεσίες μας. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του (+) και μάθετε περισσότερα.

Σε τι διαφέρει το σύστημα της FleetSimple από τα υπόλοιπα;2023-10-26T12:13:41+03:00

Η Fleetsimple είναι η πρώτη εταιρεία παροχής λύσεων δορυφορικών συστημάτων εντοπισμού που έφερε την υπηρεσία του 24ώρου Κέντρου Λήψης Σημάτων για τα αυτοκίνητα και τις μοτοσυκλέτες των ιδιωτών. Τα πακέτα που διαθέτουμε έχουν σχεδιαστεί μετά από χρόνια εμπειρίας και επαφής με τους χρήστες, ώστε να μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες. Οι εταιρείες με στόλους οχημάτων που θα συνεργαστούν μαζί μας θα αποκτήσουν ένα σύγχρονο εργαλείο που εκτός από την παρακολούθηση, καλύπτει και τις ανάγκες συντήρησης, χωρίς να υπάρχει υποχρέωση δέσμευσης συμβολαίου, δίνοντας δυνατότητα χρήσης ακόμη και για λίγους μήνες το χρόνο. Και όλα αυτά με την υψηλού επιπέδου υποστήριξη της ομάδας της FleetSimple!

Σε πόσο χρόνο θα αποσβέσω την επένδυσή μου για την εγκατάσταση του συστήματος FleetSimple Business στα 5 οχήματα της εταιρείας μου;2023-09-26T00:58:12+03:00

Στην περίπτωση μιας εταιρείας με 5 οχήματα – και λαμβάνοντας υπ’ όψιν μόνο τη μείωση στις δαπάνες καυσίμων – η απόσβεση της επένδυσης για την αγορά του συστήματος της FleetSimple θα γίνει σε μόλις 6 μήνες από την εγκατάστασή του. Πρόκειται για κάτι που έχει αποδειχθεί από τους περισσότερους εταιρικούς μας πελάτες, οι οποίοι πέτυχαν επιστροφή στην επένδυσή τους (ROI – Return On Investment) μέσα στους πρώτους μήνες από τη χρήση του συστήματός μας.

Είναι απαραίτητη η εγκατάσταση του εξοπλισμού σε εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της FleetSimple;2023-09-26T00:59:43+03:00

Σε περίπτωση συσκευής OBD, δεν είναι απαραίτητη η εγκατάσταση από ηλεκτρολόγο. Εαν όμως η συσκευή χρειάζεται σύνδεση με την καλωδίωση του οχήματος, η εγκατάσταση του εξοπλισμού στο όχημα θα πρέπει να γίνει από εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της FleetSimple. Με αυτον τον τρόπο, πέρα από την εγγύηση του ίδιου του συστήματος, εξασφαλίζεται και η μέγιστη απόδοσή του, που είναι βασική προϋπόθεση για την αξιόπιστη λειτουργία του.

Μπορεί να γίνει εγκατάσταση της συσκευής tracking στον χώρο μου;2023-09-26T01:00:49+03:00

Στη FleetSimple διαθέτουμε ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών ηλεκτρολόγων τόσο εντός Αττικής όσο και στις μεγαλύτερες πόλεις της υπόλοιπης Ελλάδας. Ειδικά για την Αττική, η εγκατάσταση της συσκευής τηλεματικής (tracking) μπορεί να γίνει στον χώρο σας κατόπιν ραντεβού, χωρίς επιπλέον χρέωση. Ακόμα, αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση και άλλων τύπων συσκευών τηλεματικής, κατόπιν συνεννόησης.

Μπορώ να εγκαταστήσω τη συσκευή της FleetSimple στη μοτοσυκλέτα μου;2023-09-26T01:05:17+03:00

Ασφαλώς! Η συσκευή FleetSimple Pro LV είναι πολύ μικρή σε μέγεθος ώστε να χωράει σχεδόν παντού, αδιάβροχη με πιστοποιήση IP54 που την προστατεύει από τη σκόνη και την υγρασία, και με πολύ χαμηλή κατανάλωση όταν τεθεί σε κατάσταση ύπνου (2mA). Έτσι, δεν θα χρειαστεί να ανησυχήσετε ποτέ ξανά για την υγεία της μπαταρίας της μοτοσυκλέτας σας, ακόμη και αν μείνει σε ακινησία για περισσότερες από 15 μέρες! Επίσης, η συσκευή διαθέτει σύστημα ελέγχου μετατόπισης και ρυμούλκησης, με βάση την κλίση της μοτοσυκλέτας, με δυνατότητα άμεσης αποστολής ειδοποιήσεων τόσο μέσω της mobile εφαρμογής όσο και με sms απευθείας στο κινητό σας!

Είμαι ιδιώτης, από πού μπορώ να προμηθευτώ το FleetSimple Pro LV;2023-09-26T01:07:30+03:00

Αν είστε ιδιώτης και θέλετε να εγκαταστήσετε το FleetSimple Pro LV στο αυτοκίνητο, τη μοτοσυκλέτα ή το σκάφος σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον συνεργάτη μας Car Audio Θηβαίος όπου θα σας κατατοπίσει σχετικά με τις δυνατότητες του συστήματος και τη διαδικασία αγοράς και τοποθέτησης.

Μπορεί η FleetSimple να μου πει πού είναι το όχημά μου, αν καλέσω και δηλώσω κλοπή;2023-09-26T01:09:15+03:00

Ο χειριστής του συστήματος είναι ο μοναδικός που μπορεί να εντοπίσει άμεσα το όχημά του μέσω της εφαρμογής, χρησιμοποιώντας τα προσωπικά του στοιχεία εισόδου. Σε περίπτωση κλοπής, ο ίδιος ο κάτοχος του οχήματος θα πρέπει να καλέσει την αστυνομία και να ενημερώσει, αναφέροντας τη θέση του μέχρι αυτό να βρεθεί.
Αν έχει προστεθεί η υπηρεσία του κέντρου λήψης σημάτων, οι χειριστές του κέντρου θα λάβουν πρώτοι όλα τα σήματα και σε περίπτωση επιβεβαίωσης, θα αναλάβουν τη επικοινωνία με τις αρχές.

Μπορεί να μου εγγυηθεί η FleetSimple την εύρεση του οχήματός μου σε περίπτωση κλοπής;2023-09-26T01:14:35+03:00

Το σύστημα της FleetSimple δεν αποτελεί εγγύηση κατά της κλοπής ή της εύρεσης του κλεμμένου οχήματος αλλά λειτουργεί ως ένα επιπλέον σύστημα ασφάλειας της περιουσίας σας. Παρότι οι ειδοποιήσεις είναι άμεσες και η ενσωματωμένη μπαταρία της συσκευής δίνει αυτονομία για αρκετές ώρες, ώστε να είναι δυνατός ο εντοπισμός ακόμη και αν αυτή αφαιρεθεί από το όχημα, η έγκαιρη αντίδραση του κατόχου και η κλήση προς τις αρχές, είναι η πιο αξιόπιστη επιλογή.

Υπάρχει περίπτωση οι εργαζόμενοι να αντιμετωπίσουν με καχυποψία την εγκατάσταση του συστήματος FleetSimple Business;2023-09-26T01:15:51+03:00

Δεν είναι ασυνήθιστο να υπάρχει κάποια καχυποψία από τους εργαζομένους όταν προκύπτει η ιδέα της εφαρμογής ενός συστήματος διαχείρισης οχημάτων στην εταιρεία που εργάζονται. Ωστόσο, όταν γίνεται μια ολοκληρωμένη παρουσίαση της εφαρμογής και των πλεονεκτημάτων της, καθώς και μια σωστή διαχείριση όσον αφορά στην προστασία των προσωπικών τους δεδομένων, τότε τελικά καταλήγουν να είναι όλοι τόσο εφυσηχασμένοι όσο και ευχαριστημένοι.

Ειδοποιήσεις με e-mail και sms στο κινητό σας
Έγκαιρες ειδοποιήσεις σε περίπτωση συναγερμού
Το 94% των χρηστών το προτιμούν για την απλότητά του

Τίτλος

Go to Top